Poliuretà Projectat

POLIURETÀ PROJECTAT A BARCELONA

El poliuretà projectat, també conegut com escuma de poliuretà, goma escuma o poliuretà injectat, té múltiples aplicacions en el món de la construcció, edificació i llar.

La projecció és una tècnica que consisteix a aplicar aquest material in situ, polvoritzant-lo sobre la superfície desitjada, ja sigui en parets, sostres o façanes, en temps real.

El poliuretà és un material 100% innocu i saludable per a l’home, sempre que sigui aplicat per professionals i la superfície compti amb les condicions adequades (ventilació, temperatura, humitat … etcètera).

Les seves propietats el converteixen en un magnífic aïllant tèrmic, absorbent de sorolls i material de farciment per a diverses obres.

El poliuretà projectat és un dels materials aïllants tèrmics més eficients i duradors. En Projecció Vallès només utilitzem materials de la més alta qualitat per poder donar un servei integral.

Solicita Presupuesto Para Aislamiento Acústico O Térmico

PIONERS A POLIURETÀ PROJECTAT

En Proyección Vallés som pioners en la utilització i implementació de l’poliuretà projectat per a usos familiars i industrials. Així ho testifiquen nombrosos assajos recollits per l’ENAC (Entitat Nacional d’Acreditació) com poden ser l’11 / 2351-840.

Són moltes les empreses i particulars que han confiat en la nostra experiència professional, per les seves solucions en aïllament acústic i tèrmics dels seus edificis, cases o naus industrials

ON APLICAR L'ESCUMA DE POLIURETÀ?

Aquest material és polivalent tant en entorns a l’aire lliure com en interiors. El poliuretà d’alta qualitat és capaç de protegir entorns amb temperatures oscil·lants entre els -10ºC i 35ºC. S’utilitza tant a nivell industrial com particular, ja que vam aconseguir cobrir aïllar parets, sostres, façanes de cases.

Les teulades solen ser coberts amb poliuretà per a, a més de les funcions comentades anteriorementeentre, evitar trencaments en les teules. D’aquesta manera, l’empresa s’estalvia futures obres.

Un dels usos principals d’aquest material. La seva aplicació entre les juntes prevé accidents i aïlla protegint d’accidents o desgast elements crucials en les edificacions.

L’escuma de poliuretà posseeix unes propietats que el fan acreditar la millor de les disposicions per impermeabilitzar façanes d’edificis i naus. D’aquesta manera queden ben cobertes i aconsegueixen aïllar els seus interiors.

L’escuma de poliuretà posseeix especificacions tècniques per projectar en paviments transitables amb la resistència a la compressió> 300kp

El poliuretà projectat és una fórmula molt eficaç per protegir cablejat i instal·lacions elèctriques, ja sigui de condicions extremes (temperatura) com d’inclemències temporals (pluja, foc … etcètera).

USOS I APLICACIONS DEL POLIURETÀ PROJECTAT

 • Aïllaments de poliuretà: gràcies a les seves condicions ignífugues i aïllants, aquesta escuma és ideal per ser utilitzat com a aïllant davant el foc, millorar l’acústica i assegurar una temperatura adequada en tot moment.
 • Muntatges amb poliuretà projectat: l’escuma de poliuretà és capaç de muntar elements de construcció com portes, finestres o corriments amb gran facilitat.
 • Segellat: una altra de les aplicacions estrella d’aquest producte és la de l’segellat de buits, reblert de irregularitats o esquerdes en façanes i parets. On vam aconseguir un aïllament total.
 • Control d’humitat: gràcies a la seva impermeabilitat davant l’aigua que permet que els tancaments transpiren l’aire correctament.

Avantatges del poliuretà projectat:

 • Seguretat: a causa de la seva composició i caràcter ignífug.
 • Retardant de foc: capaç de retardar i protegir davant el foc tant en interior com en exteriors.
 • Aïllament davant el fred i a la calor extrems.
 • Amigable amb la pell i el contacte amb altres parts de el cos.
 • Durabilitat enfront d’altres opcions d’aïllament.
 • D’un o diversos usos: gràcies al seu format polvoritzable.
 • Humitat controlada com a conseqüència de la seva aplicació.
 • Barrera enfront de soroll bidireccional (dins-fora i fora-dins).

SOL·LICITA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Finançament fins a 30.000 euros, 72 mesos sense interessos

On estem ubicats

La ubicació de la nostra empresa, en una ciutat de Barcelona, ​​ens ajuda a donar serveis a qualsevol lloc de Catalunya.

Demani el seu pressupost