Serveis

Aïllaments amb poliuretà

Aïllaments amb poliuretà

En Proyección Vallés comptem amb una àmplia experiència en aïllaments amb poliuretà que permeten brindar als nostres clients tot el que estan buscant. Per això, tenim al nostre equip als millors experts que s’encarreguen de realitzar un excel·lent treball per aconseguir uns resultats immillorables.

La raó per la qual en la nostra empresa a Barcelona apostem pel poliuretà és perquè molt pocs materials són els que ofereixen un aïllament tan efectiu i, a el mateix temps, tenen una gran durabilitat. Per això, durant 15 anys ens hem especialitzat i perfeccionat en l’ús d’aquest producte.

EMPRESA D'AÏLLAMENT

Els aïllaments que realitzem estan destinats als nostres clients residents a Barcelona, ​​i tota Catalunya, les necessitats són molt diverses. A continuació, podràs veure alguns treballs que fem i els resultats que vam aconseguir.

Sol·licita Pressupost Per Aïllament

Reducció de soroll en habitatges i locals

Molts dels nostres clients acudeixen a nosaltres per eliminar l’excés de soroll que pot provenir de l’exterior. Però, això té un doble efecte. A l’igual que s’aïlla el soroll exterior, succeeix el mateix amb el que es produeix dins d’un habitatge o un local. Segons les necessitats, els nostres experts a Barcelona injectaran o projectaran el poliuretà en parets, sostres o sòls.

Si resideixes al centre de Barcelona o en una zona molt transitada, aquest servei et serà de gran ajuda per reduir les molèsties que poden causar dificultats, fins i tot, per agafar el son. De la mateixa manera, si ets una persona que toca un instrument, ja no hauràs de sentir-te limitat pel soroll que li pots generar als teus veïns. En tots aquests casos, i en molts altres, els aïllaments amb poliuretà donen excel·lents resultats.

Quan plou, els ponts per als vianants poden tornar-se molt relliscosos i les persones poden patir caigudes. Els nostres experts treballen amb el poliuretà per recobrir el paviment d’aquest tipus de llocs i així garantir la seguretat dels habitants de Barcelona.

POLIURETANO PARA FURGONETAS

Els nostres experts no només estan capacitats per a realitzar aïllaments en edificacions, sinó també en mitjans de transport. No obstant això, Projecció Vallès se centra en treballar amb furgonetes o camions a Barcelona que necessitin, a causa de la mercaderia que transporten, una protecció contra la humitat o les altes temperatures. Aquesta protecció es trasllada també als propis conductors d’aquests mitjans de transport. Les llargues jornades de treball que han de fer conduint tant a l’estiu com a l’hivern, pot provocar que la temperatura de la cabina no sigui la més còmoda. En Projecció Vallès hem tractat casos d’aquests i els nostres clients han quedat molt satisfets amb el resultat.

Aïllament de canonades a Barcelona

Un altre tipus d’aïllaments que realitzem a Barcelona és l’aïllament de canonades El motiu pel qual això és una necessitat està en què el poliuretà ajuda a reduir les pèrdues de calor que es poden produir en el cas dels radiadors. També, la seva aplicació en un altre tipus de canonades pot evitar filtracions.

Sol·licita Pressupost Per Aïllament Acústic O Tèrmic

Les opinions dels nostres clients ens avalen

En Proyección Vallés busquem la qualitat, la rapidesa i que els nostres clients rebin un producte immillorable amb tots els avantatges que sempre els comuniquem de manera honesta. Algunes de les opinions que ens han deixat manifesten l’estalvi energètic que han aconseguit en les seves factures gràcies a l’aïllament amb poliuretà. Doncs aquest material evita que la calor o el fred penetri en els seus habitatges aconseguint, així, que sempre hi hagi una temperatura confortable. Això fa innecessari l’ús de la calefacció o de l’aire condicionat.

Altres clients s’han quedat gratament sorpresos pel temps que els porta als nostres experts la instal·lació dels aïllaments amb poliuretà. En Proyección Vallés sempre complim amb els terminis acordats per això els nostres especialistes treballaran intensament perquè tot estigui a punt el més ràpid possible perquè el client no hagi d’esperar.

Puntualitat, neteja, qualitat, honestedat i amabilitat és el que trobaràs a Proyección Vallés.

SOL·LICITA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Finançament fins a 30.000 euros, 72 mesos sense interessos

On estem ubicats

La ubicació de la nostra empresa, en una ciutat de Barcelona, ​​ens ajuda a donar serveis a qualsevol lloc de Catalunya.

Demani el seu pressupost