Serveis

Impermeabilització amb membranes de poliuretà

Impermeabilització amb membranes de poliuretà

Projecció Vallès treballa cada dia amb sostres, parets, terrasses i construccions que necessiten un bon aïllament davant condicions climàtiques adverses que provoquen filtracions i humitats en habitatges o locals. Per això, en la nostra empresa hem escollit la impermeabilització amb membranes de poliuretà per brindar als nostres clients, residents a Barcelona, ​​el material de millor qualitat per a bregar amb aquests contratemps.

Si necessita més informació de com treballem l'aïllament en les seves reformes necessita un pressupost, pots fer-nos arribar les seves preguntes amb aquest formulari.

La instal·lació de les membranes de poliuretà

En Proyección Vallés utilitzem la impermeabilització amb membranes de poliuretà per aïllar, sobretot, terrasses o teulades. Aquests espais solen patir les filtracions de pluja, el que provoca, a la llarga, que les humitats acabin danyant l’estructura de les llars o locals que es troben a Barcelona.

COMPTEM AMB ELS MILLORS PROFESSIONALS A BARCELONA

Para inyectar poliuretano no se necesita una gran obra. Nuestros expertos, una vez hayan analizado y estudiado el lugar sobre el que van a trabajar, realizarán unas perforaciones en las paredes para introducir la boquilla de la maquinaria que permitirá inyectar el poliuretano.

Això té una sèrie d’avantatges com, per exemple, reduir les molèsties dels nostres clients i dels possibles veïns, si el treball es realitza en un habitatge. Així mateix, la injecció de poliuretà és ràpida sense que això afecti la qualitat de l’resultat. No es necessitarà esperar molt de temps per gaudir de l’aïllament que es busca, cosa que no passaria si calgués fer obres.

La col·locació de les membranes de poliuretà en habitatges o locals de Barcelona

Proyección Vallés s’ha fixat sempre en el poliuretà perquè pot tapar i omplir fins a la més mínima esquerda amb la qual es trobi. Això proporciona un aïllament complet i d’una gran qualitat.

Si algun dels nostres clients té un habitatge molt antiga que no té aïllant, per exemple, el poliuretà és una opció fantàstica. No només per la protecció acústica que ofereix, sinó perquè ajudarà a mantenir la casa fresca a l’estiu i càlida quan arriba l’hivern a Barcelona.

Busquem la qualitat i la durabilitat

A més, molts dels clients que acudeixen a nosaltres tenen un problema que succeeix en la gran majoria de les llars: les humitats. Això causa floridura en algunes parts de la casa i, de vegades, terra mullat, el que pot danyar el parquet. Per tant, el poliuretà és una opció que eliminarà aquest tipus de problemes.

Sol·licita Pressupost Per Aïllament Acústic O Tèrmic

Per què hem escollit el poliuretà?

El poliuretà ho hem escollit acuradament per oferir-li als nostres clients el millor material, ja que una de les seves característiques principals és que absorbeix la humitat i impedeix el pas de qualsevol tipus de condensació, incloent els canals. Això el converteix en l’element més adequat per tractar aquest tipus de problemes.

Els nostres clients de Barcelona són la nostra prioritat

Durant la instal·lació de les membranes de poliuretà a Barcelona, ​​els nostres especialistes de tenir en compte les opinions de cada client per oferir-los tot el que estan buscant. Encara que, sempre serem honestos en el cas que alguna cosa no es pugui realitzar o que sigui necessari fer-ho d’una manera diferent. Mantenir informats als nostres clients en tot moment és una de les nostres prioritats.

La nostra dedicació, hores invertides i comptar amb els millors professionals en instal·lació de poliuretà queda patent en la satisfacció de tots els nostres clients residents a Barcelona. Les seves opinions ens avalen perquè en Proyección Vallés una de les nostres màximes sempre ha estat la qualitat.

SOL·LICITA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Finançament fins a 30.000 euros, 72 mesos sense interessos

On estem ubicats

La ubicació de la nostra empresa, en una ciutat de Barcelona, ​​ens ajuda a donar serveis a qualsevol lloc de Catalunya.

Demani el seu pressupost