Serveis

Injecció de poliuretà

Injecció de poliuretà

En Proyección Vallés ens hem especialitzat en la injecció de poliuretà a Barcelona, ​​ja que aquest és un dels millors materials per aconseguir un aïllament eficaç i que es mantingui intacte tot i el temps. Per això, en la nostra empresa, que sempre busquem brindar als nostres clients un servei immillorable amb productes de qualitat, hem optat per poliuretà sense dubtar-ho.

L’ús de l’poliuretà en qualsevol immoble o construcció li va a fer guanyar una major qualitat. Per exemple, utilitzat en una façana millora l’eficiència energètica i, a el mateix temps, ofereix una protecció contra el soroll exterior i possibles humitats. Avui t’explicarem com treballem amb aquest material a Barcelona i quins passos porten a terme els nostres especialistes per aconseguir un resultat excepcional.

Injecció de poliuretà, com ho fem?

Comptem amb els millors professionals especialitzats en injecció de poliuretà que estudien cada cas en particular per oferir-als nostres clients les opcions que més s’adapten a les seves necessitats. Ells s’encarreguen de respondre, durant la injecció de poliuretà, a totes les possibles preguntes i dubtes sobre aquest material que puguin sorgir, tranquilizándolos sobre la seva seguretat i incidint en els seus grans avantatges.

En Projecció Valls portem 15 anys dedicant-nos a aïllar immobles, locals, edificis, llars i naus a Barcelona amb aquest material i els nostres especialistes estan altament preparats per oferir un resultat de qualitat.En Projecció Valls portem 15 anys dedicant-nos a aïllar immobles, locals, edificis, llars i naus a Barcelona amb aquest material i els nostres especialistes estan altament preparats per oferir un resultat de qualitat.

Un treball sense necessitat d'obra

Per injectar poliuretà no es necessita una gran obra. Els nostres experts, un cop hagin analitzat i estudiat el lloc sobre el que treballaran, realitzaran unes perforacions a les parets per introduir el filtre de la maquinària que permetrà injectar el poliuretà.

Això té una sèrie d’avantatges com, per exemple, reduir les molèsties dels nostres clients i dels possibles veïns, si el treball es realitza en un habitatge. Així mateix, la injecció de poliuretà és ràpida sense que això afecti la qualitat de l’resultat. No es necessitarà esperar molt de temps per gaudir de l’aïllament que es busca, cosa que no passaria si calgués fer obres.

El millor material per a les construccions a Barcelona

Proyección Vallés s’ha fixat sempre en el poliuretà perquè pot tapar i omplir fins a la més mínima esquerda amb la qual es trobi. Això proporciona un aïllament complet i d’una gran qualitat.

Si algun dels nostres clients té un habitatge molt antiga que no té aïllant, per exemple, el poliuretà és una opció fantàstica. No només per la protecció acústica que ofereix, sinó perquè ajudarà a mantenir la casa fresca a l’estiu i càlida quan arriba l’hivern a Barcelona.

Poliuretano contra las humedades

Además, muchos de los clientes que acuden a nosotros tienen un problema que sucede en la gran mayoría de los hogares: las humedades. Esto causa moho en algunas partes de la casa y, en ocasiones, suelo mojado, lo que puede dañar el parqué. Por lo tanto, el poliuretano es una opción que eliminará este tipo de problemas.

SOL·LICITA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Finançament fins a 30.000 euros, 72 mesos sense interessos

L'execució de la injecció de poliuretà

La injecció de poliuretà que realitzen els nostres experts a Barcelona no és senzilla. Per això, s’han especialitzat adequadament ja que la seva execució requereix de determinades destreses i habilitats específiques.

Els professionals de Proyección Vallés saben que han d’assegurar que el resultat de la injecció de poliuretà sigui l’idoni. Per a això, utilitzaran trepants espaiats a la part inferior, que és per on s’ha de començar per injectar el poliuretà. Així, l’escuma que s’anirà introduint, ascendirà cap amunt de manera lenta.

Els nostres especialistes realitzaran aquest procés amb atenció i molt de compte per aconseguir el resultat que es vol obtenir. El poliuretà no és un material fàcil de manejar si es desconeix com fer-ho. Però, en Projecció Vallès, amb més de 15 anys dedicant-nos a aquest sector, sabem perfectament com treballar amb l’escuma de poliuretà en qualsevol edificació o construcció a Barcelona.

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS PER LA INJECCIÓ DE POLURETANO

ELS AVANTATGES D'UTILITZAR EL POLIURETÀ A CONSTRUCCIONS A BARCELONA

A la nostra empresa hem escollit el poliuretà com un dels millors materials per aïllar habitatges, locals i altres construccions causa que no redueix l’espai habitable. La seva densitat és tan baixa que és ideal per a cases i pisos.

Així mateix, com el poliuretà s’injecta després dels envans, no cal preocupar-se per danyar o afectar la seguretat contra incendis. Els nostres professionals informaran de tots aquests avantatges als nostres clients i contestaran tots els seus dubtes per tranquil·litzar-los sobre aquests aspectes.

A què esperes per reduir el soroll exterior del carrer? ¿Es filtra l’aire o la humitat per algun lloc de casa teva a Barcelona? Els nostres especialistes estudiaran el teu cas per utilitzar el poliuretà allà on sigui necessari perquè puguis gaudir d’una llar molt més confortable

On estem ubicats

La ubicació de la nostra empresa, en una ciutat de Barcelona, ​​ens ajuda a donar serveis a qualsevol lloc de Catalunya.