Servicios

mortero ignifugado

Especialistes en aïllament de foc amb morter ignifugat

En Projecció Vallès som especialistes en la utilització i implementació de l’morter ignifugat per a usos familiars i industrials. Així ho testifiquen diferents assajos com l’11 / 2351-840 (ENAC) o la pròpia homologació Applus amb assaigs de reacció davant el foc. Per a més informació, tenim disponible per al públic la fitxa tècnica del producte en format PDF: Coteterm FOC (Parex, Setembre de 2011). La raó per la qual en la nostra empresa a Barcelona apostem pel poliuretà és perquè molt pocs materials són els que ofereixen un aïllament tan efectiu i, a el mateix temps, tenen una gran durabilitat. Per això, durant 15 anys ens hem especialitzat i perfeccionat en l’ús d’aquest producte.

¿Cómo funciona el proceso?

El primer pas de l’procés consisteix en el pastat: el producte és col·locat sobre la tremuja d’ompliment de la màquina proyectora de morter. Després, passem a realitzar l’ajust de l’aigua de pastat al cabalímetre. La fi d’aquest procés és el d’obtenir la consistència adequada a la nostra barreja. Per aplicar el producte, projectem mecànicament de manera contínua (sense aturades) sobre l’escuma de poliuretà

Com aplicar el morter ignifugat?

 • Interiors / exteriors: aquest material és polivalent tant en entorns a l’aire lliure com en interiors.Es recomana aplicar en ambients amb temperatures entre 5ºC fins 38ºC.
 • Es recomana no aplicar directament sobre el poliuretà projectat. Cal deixar refredar l’escuma fins que aconsegueixi una temperatura ambient.
 • Evitar la seva aplicació directa en dies plujosos.
 • Ús: Projectar el producte de manera mecànica sense pausa, recobrint un mínim de cinc mil·límetres en qualsevol punt de la superfície de de l’escuma de poliuretà.
 • L’escuma de poliuretà ha de romandre intacta entre 24 i 72 hores abans de l’aplicació de l’morter de poliuretà. Façanes ventilades i sostres: en els quals es requereixi una exigència tipus B s1 d0.
empresa de mortero ignifugado barcelona

Usos i aplicacions de l'morter ignifugat

 • Protecció ignífuga d’estructures d’acer.
 • Protecció de formigó armat davant de el foc.
 • Protecció d’estructures mixtes (xapa d’acer i formigó).
 • Aïllaments: gràcies a les seves condicions protectores i aïllants davant el foc, aquest material és ideal per ser utilitzat com a aïllant ignífug.

Avantatges de l'morter ignifugat:

 • No necessita imprimació.
 • Es pot aplicar directament sobre l’escuma de poliuretà.
 • Permeabilitat davant el vapor d’aigua.
 • Resistència a la intempèrie i aïllament enfront de l’fred i a la calor extrems.
 • Alt grau d’adherència Seguretat: a causa de la seva composició i caràcter ignífug.
 • Durabilitat enfront d’altres alternatives de el sector.

Sol·licita Pressupost Per Aïllament Acústic O Tèrmic

Les opinions dels nostres clients ens avalen

En Projecció Vallès busquem la qualitat, la rapidesa i que els nostres clients rebin un producte immillorable amb tots els avantatges que sempre els comuniquem de manera honesta. Algunes de les opinions que ens han deixat manifesten l’estalvi energètic que han aconseguit en les seves factures gràcies a l’aïllament amb poliuretà. Doncs aquest material evita que la calor o el fred penetri en els seus habitatges aconseguint, així, que sempre hi hagi una temperatura confortable. Això fa innecessari l’ús de la calefacció o de l’aire condicionat.

Altres clients s’han quedat gratament sorpresos pel temps que els porta als nostres experts la instal·lació dels aïllaments amb poliuretà. En Projecció Vallès sempre complim amb els terminis acordats per això els nostres especialistes treballaran intensament perquè tot estigui a punt el més ràpid possible perquè el client no hagi d’esperar.

Puntualitat, neteja, qualitat, honestedat i amabilitat és el que trobaràs a Proyección Vallés.

Si necessita més informació de com treballem l'aïllament en les seves reformes necessita un pressupost, pots fer-nos arribar les seves preguntes amb aquest formulari.

On estem ubicats

La ubicació de la nostra empresa, en una ciutat de Barcelona, ​​ens ajuda a donar serveis a qualsevol lloc de Catalunya.

Demani el seu pressupost